Fethi Güngör – Balık Sofraları

Görsel

Konusundaki en kapsamlı kitap!!!
600 Balık, 48 Salata, 20 Çorba, 39 Sos…

  • Balıklar hakkında genel bilgiler

 

  • Istakoz, midye, böcek, pavurya, yengeç, tarak gibi “kabuklular.”

 

  • Kalamar, sübye, ahtapot, mürekkep balığı gibi “sert kabuklular.”

 

  • Lüfer, levrek, dil, pisi, mersin, kalkan, çipura gibi “yumuşak etliler.”

 

  • Balık yemekleri

 

  • Deniz mahsulleri

 

  • Çorbalar

 

  • Salatalar

 

  • Soslar

 

  • Turşular
Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s