Şebnem Atılgan, Cavit Ünal – Adım Adım Ekmekler

Görsel

Mutfağınızda ekmek pişirmek hiç de düşündüğünüz kadar zor değil.

Her aşaması fotoğraflı görsel tariflerin yer aldığı Adım Adım Ekmekler kitabıyla sağlıklı ve lezzetli ekmekler pişirmek çok kolay.

“Ekşi maya ve nohut mayası nasıl hazırlanır?”, “Ekmek hamurunda mayanın kullanımı” ve “Maya çeşitleri” başta olmak üzere ekmek hamuru yapımına dair temel bilgilerin yer aldığı Adım Adım Ekmekler kitabında modern tariflerle geleneksel tatlara sahip nefis ekmekler pişirebilirsiniz.

Yaşam kültürümüzde önemli bir yere sahip olan ekmek, kitabımızda, “Fırında pişirilen ekmekler” ve “Ekmek makinesinde pişirilen ekmekler” olmak üzere 100’den fazla değişik tarifle yer alıyor.

Adım Adım Ekmekler farklı ekmek tarifleriyle mutfaktaki yaratıcılığınıza ilham katacak.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s